De Ontzorg Centrale Recensies


yvonne de lamboy op 24 Oct 2023 :
5/5

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer. Het is is echt een eyecatcher geworden !!! Ze hebben hier echt vakwerk afgeleverd!! en dat ook binnen de afgesproken periode Bedankt daarvoor.!!!!

José ten Berge op 10 Aug 2021 :
5/5

We zijn heel blij met het nieuwe grote raam, met dank en vooral beterschap voor Louis!

José ten Berge op 02 Jun 2021 :
5/5

Fantastisch, het slot doet het weer !

Huib Baak. op 01 May 2021 :
5/5

Snelle en juiste afhandeling van het probleem met de keukenverlichting/ Nogmaals bedankt

Henk en José op 29 Apr 2021 :
5/5

Prima en vlotte service. Binnen de kortste keren zijn grote en kleine problemen opgelost ! Ga zo voort.

Kitty op 17 Mar 2021 :
5/5

Ben altijd weer blij als Rob langs is geweest voor diverse klusjes gezellige en goed werk word er door hem geleverd bedankt rob en Annemiek

Ellen op 04 Aug 2020 :
5/5

De kit in mijn douchecabine was al lange tijd een doorn in het oog. Rob heeft het vakkundig verwijderd en netjes een nieuwe kitlaag aangebracht. Ik kan er weer even tegen en ben heel tevreden over de snelle service en duidelijke communicatie.

Desiree en Bruno op 06 Mar 2020 :
5/5

Onze geroeste radiator in badkamer vervangen door Rob en zijn collega. Het was een hele puzzel omdat de door mijn gekochte nieuwe radiator nét niet paste op de bestaande aansluiting en daardoor bleef lekken.. Maar gelukkig kwam het een aantal dagen later gewoon allemaal weer goed. Ik raad De Ontzorg Centrale aan iedereen aan!

Kees en Janine op 11 Feb 2020 :
5/5

Rob en Willem hebben onze badkamer en douche gerenoveerd. Vakwerk! Goed meegedacht om oplossingen te vinden voor opdoemende problemen. Gezellige sfeer en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Tot een volgende keer 👍👍👍

Henk t B op 05 Feb 2020 :
5/5

5/5. Bij alle gelukkigen die zo positief reageerden sluit ik me graag aan. Na uitvallen van mijn handige broer E. duurde het even voordat ik Rob ontdekte. Na de gebruikelijke screening kan ik hem niet meer missen. Eerlijk is heerlijk.

Henk Rodrigues op 25 Jan 2020 :
5/5

Goede dienstverlening en goed werk afgeleverd. Zeker aan te bevelen. Afspraken worden goed nagekomen.

Henk Rodrigues op 25 Jan 2020 :
5/5

Goede dienstverlening en goed werk afgeleverd. Zeker aan te bevelen. Afspraken worden goed nagekomen.

Annelies van Uffelen op 10 Dec 2019 :
5/5

In verband met een aanstaande knie operatie hadden wij al steunen voor de badkamer en EC aangeschaft, denkend dat wij dat wel "even" konden ophangen. Maar gezien het feit dat op de muren vloertegels waren aangebracht, was het een onmogelijke zaak. We probeerden de Serviceafdeling van de Gamma en de Klussenier: niemand had tijd. De Ontzorg Centrale plande ons in! Rob kwam, zag en overwon glansrijk . We zijn heel blij dat de steunen er zitten en het ziet er perfect uit!

M Nijhoff op 20 Mar 2019 :
5/5

Netjes op tijd, goed en vlot geholpen. Al met al zeer tevreden.

Karel Vis op 13 Mar 2019 :
5/5

zeer tevreden over de snelle afhandeling van onze douche mengkraan Bedankt Rob

Dick en Willy op 13 Nov 2018 :
5/5

Hallo Rob en Annemieke, weer heeft Rob bij ons een klus gedaan. Wat zijn we weer tevreden. We oogsten succes bij iedere bezoeker. We hebben weer twee dagen genoten van Rob's aanwezigheid. Zo'n vakman en prettig mens wil je wel in huis hebben.

Sandra Hegge op 25 Sep 2018 :
5/5

Beste Rob en Annemieke, De Ontzorg Centrale ondersteunt mijn moeder. Haar moestuintje heeft Rob geweldig opgeknapt. Dusdanig dat nieuwe huurders haar tuin direct wilden overnemen toen zij op haar 84 ste besloot om ermee te stoppen. Zij woont mede door de ondersteunende hulp van Rob nog zelfstandig. Hij komt ongeveer eens per 2 maanden langs voor de klussen aan huis. Nu haar moestuin weg is gaat zij zich concentreren op haar balkon. Ook hierbij gaat Rob haar een handje helpen. Kortom mijn moeder en ik zijn heel blij met Rob en Annemieke die veel doen voor mijn moeder. Hiermee nemen zij mij zorg uit handen.

Johan en Lucia op 13 Aug 2018 :
5/5

Samen met Rob de oude schutting verwijderd . Dit inclusief de wortels van de klimop was een hele klus Nieuwe schutting geplaatst ook met Rob. Ook op zondag is hij bezig geweest dan zie je toch niet meer echt top. Schutting staat perfect Rob bedankt voor de hulp. Annemiek bedankt voor de partytent scheelde echt met dat tropische weer. Wij zijn erg blij en indien nodig weten we jullie te vinden

Sylvia van den Berg op 09 Aug 2018 :
5/5

Omdat ik vorig jaar gescheiden ben, moest ik naar een andere woning zoeken. Ik kreeg een folder van Ontzorg Centrale Wateringen van een vrouw met haar hond die ik tegen kwam. Ik had een ventilator besteld die helaas uit een bouwpakket bestond. Contact opgenomen en gevraagd om hulp. Er kwam een jonge man langs en heeft mij uitstekend geholpen met het in elkaar zetten van die ventilator en ook een schoenenrek en een niet werkende staande halogeenlamp. Wat was ik zo heel erg blij met die super service. En echt zo erg dankbaar.

Roy & Liesbeth op 09 Aug 2018 :
5/5

Rob en Annemieke, Niet alleen voor de wat oudere mensen op leeftijd, maar ook voor een jong gezin Kun je bij de Ontzorgcentrale terrecht. Bedankt voor de zeer snelle en vooral goede service. Waar wij als klanten niet aan dachten, dachten jullie wel weer aan. Ik kan bepaalde zaken helaas zelf niet meer doen, vanwege bepaalde aandoeningen. En kregen via de buurvrouw een artikel waar hij in stond. Zodoende kwamen wij bij hem terrecht. Geen klus is te groot of te klein: voor kwaliteit moet je bij de Ontzorgcentrale van Rob & Annemieke zijn! 😉👍 Ons dakkapel zat onder de groene vieze aanslag al jaren lang, en is nu weer als nieuw! Inclusief de kozijnen en ramen van deze. De poortdeur van ons was ook rijp vd sloop, en deze is nu precies naar wens! 1 ding is wel een puntje van kritiek, de klant moet wel tegen iemand kunnen die pietje precies is! 😉👍 Overal kwam de waterpas op en af. Maar dat zegt iets over de werkwijze van Rob, en de kwaliteit waar hij achter staat en wat hij wil. Zoals hij zelf al zegt “ ik ga pas weg als de klant tevreden is”. En met kinderen kan hij ook goed en leuk mee uit de voeten. Rob & Annemieke bedankt voor alles. De volgende klus is weer voor jullie! 💪😉😀👍☀️😎 Groetjes en bedankt, Roy & Liesbeth (Wateringen)

Roy & Liesbeth op 09 Aug 2018 :
5/5

Rob en Annemieke, Bedankt voor de zeer snelle en vooral goede service. Waar wij als klanten niet aan dachten, dachten jullie wel weer aan. Ons dakkapel zat onder de groene vieze aanslag al jaren lang, en is nu weer als nieuw! Inclusief de kozijnen en ramen van deze. De poortdeur van ons was ook rijp vd sloop, en deze is nu precies naar wens! 1 ding is wel een puntje van kritiek, de klant moet wel tegen iemand kunnen die pietje precies is! 😉👍 Overal kwam de waterpas op en af. Maar dat zegt iets over de werkwijze van Rob, en de kwaliteit waar hij achter staat en wat hij wil. Zoals hij zelf al zegt “ ik ga pas weg als de klant tevreden is”. En met kinderen kan hij ook goed en leuk mee uit de voeten. Rob & Annemieke bedankt voor alles. Groetjes en bedankt, Roy & Liesbeth (Wateringen)

Marijke Rietbroek op 04 Jul 2018 :
5/5

Ik zag dat je een aardige korting hebt gegeven op de rekening voor het schilderwerk. Dat had niet gehoeven, maar ik waardeer het erg. Dank je wel. Het schilderwerk is trouwens prachtig gedaan, ik kijk er met veel plezier naar.

angelina op 14 Apr 2018 :
5/5

Prima geregeld en echte vakmensen. Een uitkomst

Johan. op 24 Nov 2017 :
5/5

Een VAKMAN die zijn afspraak na komt. Heeft overal een oplossing voor. Ben echt TEVREDEN met Rob. Voor verbouwingen/klussen in en om huis, bij ROB moet u zijn.

Dick en Willy op 16 Jul 2017 :
5/5

Wat een uitkomst, Rob is een prettig mens om over de vloer te hebben. Hij heeft vakwerk geleverd tegen een zeer billijke prijs. Goed gevoel om iemand te hebben voor klussen die we zelf niet meer aankunnen. Bedankt Rob

Louisa/Hilma op 09 Jun 2017 :
5/5

Super de kamer en keuken wit. De zolderuitbouw gerepareerd..dakgoot geschilderd..en alle klusjes die al jaren moesten gebeuren gedaan in huis. Komen op tijd en doen wat ze zeggen ook heel belangrijk...wij zijn er super blij mee.

Henk en Ria de Groot op 16 May 2017 :
5/5

Wij zijn zeer blij met De Ontzorg Centrale want dat scheelt ons veel kopzorgen. Dit jaar voor het eerst kennisgemaakt met Rob, een sympathieke man. Rob heeft ons al twee keer uit "de brand" geholpen zowel met het kortwieken van té weelderig groen in onze tuin als het verstevigen van een gammel muurtje aldaar. Dit vond vlot en correct plaats tegen een billijke prijs. Een aanrader!

Louisa de Jonge op 05 Apr 2017 :
5/5

Super blij met mijn verhoogde bank het opstaan gaat nu stukken makkelijker.

Anja op 02 Apr 2017 :
0/5

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe badkamer en twee wc's. Het ziet er prachtig uit en is echt vakwerk. De ontzorg centrale ontzorgt echt. Voor alles werd een oplossing bedacht en mogelijk gemaakt. Ik hoop dat Rob in het najaar ook mijn keuken wil doen!

Monique op 13 Feb 2017 :
5/5

Het was top Rob! Maandag gemaild, woensdag opgelost. Sorry dat jullie geen koffie hebben gehad, glad vergeten! Volgende keer wel!

Wilma op 09 Oct 2016 :
5/5

Na ernstige ziekte en daardoor gedwongen verhuizing bleven er allerlei klusjes over. Het voelde zo relaxed om Rob in huis te hebben. In een paar dagen was ons hele lijstje afgewerkt. Dat had met de hulp van familie en vrienden waarschijnlijk nog weken geduurd. Het is een prettige en betrouwbare man om in huis te hebben. Een bepaald onderdeel van een deur was niet meer te krijgen. Rob heeft er zijn tanden in gezet, is internet gaan afspeuren en na een paar weken kwam hij dit laatste klusje alsnog fiksen. Ik kan De Ontzorgcentrale iedereen aanraden, want dat is precies wat hij bij ons gedaan heeft.

Jolanda op 25 Jul 2016 :
5/5

Voor een cliënte van ons verpleeghuis heb ik de Ontzorgcentrale gebeld. Cliënte mopperde al maanden over slecht internet etc. Nadat ik op dinsdagmiddag 17.00 uur had gebeld, was het probleem op woensdag opgelost. Wat een service! Top! Cliënte is dankbaar en blij!

Inge op 05 Jul 2016 :
5/5

De Ontzorgcentrale gezien op Facebook, Rob benaderd voor het verven van de buitenkant van mijn huis, in eerste instantie de achtergevel. En het is waar, Rob ontzorgt echt! Ik mocht niet helpen met sjouwen, hij dacht met me mee en is aan de slag gegaan. En wat ook zo fijn is: als hij zegt dat hij morgen om een bepaalde tijd komt, dan komt hij ook! Dat heb ik weleens anders meegemaakt.....Kortom, ik ben blij en erg geholpen! Voor een zeer schappelijke prijs!

Roos op 20 Jun 2016 :
5/5

Ik was bezig met het in elkaar zetten van een ikea hoogslaper maar liep vast. Rob heeft mij geweldig geholpen om de klus te klaren met een hele blije zoon als resultaat! En ook niet onbelangrijk: het was ook erg gezellig. Een echte aanbeveling dus die Ontzorgcentrale!!

Marianne op 04 Jun 2016 :
5/5

Ik ben zeer tevreden over de Ontzorgcentrale. Vorig jaar heeft Rob voor mij schilder en timmerwerk verricht, mooi werk geleverd. Hij is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Als ik een probleem in of om het huis heb zal ik altijd eerst contact met Rob opnemen, hij heeft mij tot nu toe altijd verder kunnen helpen!

Flory & Frank op 26 May 2016 :
5/5

Wij zijn zeer tevreden over de Ontzorgcentrale van Rob en Annemieke, want zij hebben ons perfect geholpen met de overkapping in onze achtertuin. Daarnaast is Rob als je hem iets vraagt niets teveel en is hij in staat om allerlei klusjes (opknappen van onze tuindeur, installeren van een nieuwe afzuigpak in de keuken) snel en heel vakkundig op te lossen. Naast zijn grote vakmanschap is Rob een heel prettig, vrolijk, humoristisch en heel betrouwbaar persoon. Het is heel prettig om een dergelijk betrouwbaar adres te hebben als je zelf niet zo handig bent, dus bij allerlei klussen kunnen wij de Ontzorgcentrale van harte aanbevelen.

Margriet op 26 May 2016 :
5/5

Wij zijn zeer tevreden over De Ontzorg Centrale, Rob heeft ons huis geschilderd en nog wat andere klusjes. Rob is vakkundig ensamen met z'n collega zijn ze ook nog een gezellig duo!

Annette op 24 May 2016 :
5/5

Wat moet ik nog zeggen, alles is al gezegd. Het is misschien een cliché, maar het is zo! Rob heeft met zijn mannen mijn appartement goed opgeknapt. Alles wat ik wilde is gedaan en ik hoefde het geen twee keer te zeggen, want dan was het al klaar! Van het verven, houten jaloezieën ophangen, niets is te gek. Chapeau, ik hoop van harte dat je dit werk nog jaren kan doen!

Riet van Adrichem op 24 May 2016 :
4/5

Wij zijn blij dat wij van buren het adres van deontzorgcentrale hebben gekregen. Rob heeft verschillen de klussen heel goed gedaan en het is fijn dat er ook nog iemand is die voor kleine dingen wil langskomen. Geweldig om zo een goed adres achter de hand te hebben.

Bandi & Marion Verpoorten op 24 May 2016 :
5/5

Oei, de sterren(maar goed dat het geen veren zijn) vergeten te vermelden in de recensie van 22 mei. Alsnog bij deze.

Tom Blanken op 24 May 2016 :
5/5

In 2015 kalefaterde Rob, Met zijn hulp-troopers onze buitenkant op. De buitenkant van ons huis welteverstaan, Want cosmetische chirurgie, daar doet hij (nog) niet aan. Ons huis staat van buiten weer als nieuw te glimmen, En Rob aarzelde ook niet om in de schoorsteen te klimmen. Die staat nu met een knappe nieuwe hoed stevig op het dak, En de kozijnen als genoemd alle strak in de lak. De binnenkant van het huis is op termijn ook aan de beurt, En dan komt het moment waarop Rob met al z’n bussen en ladders weer naar Maarssen scheurt. Zonder vloek en zelfs zonder één zucht, Vliegen dan kwasten en behangrollen razendsnel door de lucht. We zien uit naar het moment dat ze weer aan de slag mogen, Want inmiddels begint ook onze Haags-Wateringse moppenverzameling aardig op te drogen. Ja, die Rob en zijn maten zijn geweldig plezierige en geestige gasten, Die mogen gerust nog eens bij ons komen bouwen en kwasten!

Rogier op 23 May 2016 :
5/5

Rob heeft bij ons de keuken volledig geschilderd. Van de wanden tot aan de keukenkastjes. We zijn dik tevreden over de kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Voor de volgende klus schakelen we De ontzorgcentrale zeker weer in.

Mw. van Zeijl op 23 May 2016 :
5/5

Rob heeft een prachtige kast voor mij gemaakt, precies naar mijn ontwerp en wensen. Vakmanschap van de bovenste plank! Hij is mijn vaste "Ontzorger" geworden. Ik hoef nergens meer naar om te kijken. Alleen even checken of ik het met de prijs eens ben. Die zijn redelijk en alles gaat precies volgens afspraak. Wat ik ook heel mooi vond is dat ze voor een kennis van mij direct dezelfde avond langs zijn gegaan. Achteraf bleek dat het nog niet eens zozeer om het "ontzorgen" ging, maar dat deze man zelf zorg nodig had. Ook dat hebben ze heel lief en voortvarend aangepakt door iemand van maatschappelijk werk in te schakelen. Lof voor de "allroundmanier" van jullie aanpak. En ook niet onbelangrijk, je kunt vreselijk lachen met Rob. Zijn humor is onbetaalbaar.

Gaudola van Vlissingen op 23 May 2016 :
5/5

Het begon met een kapotte , lastige gordijnrail die dringend moest worden vervangen. Maar aan wie moet je dat nou vragen? Toen kreeg ik de gouden tip: bel de Ontzorg Centrale .Rob kwam, zag en overwon. Omdat mijn serredak ook dringend aan vervanging toe was, heb ik hem ook daar advies over gevraagd . Binnen enkele weken was alles in goede harmonie , met grote zorgvuldigheid en met het opruimen van alle rommel naar volle tevredenheid gemaakt. Kortom, bij een volgende klus weet ik wie ik moet bellen.

Marijke Overing op 22 May 2016 :
5/5

Een make-over voor mijn zolder was een lang gekoesterde wens, maar hoe klaar je zo’n klus, wie vraag je om hulp?... Door mijn zusje werd ik attent gemaakt op De Ontzorgcentrale, een gouden tip! Met Rob eerst mijn wensen en budget besproken, daarna ging hij heel rustig, prettig aan de slag. Het beschikbare budget werd door Annemieke bewaakt, dus geen gekke verrassingen. Resultaat, een heerlijke, lichte werkplek op de bovenste verdieping van mijn woning. Ontzorgcentrale jullie doen je naam eer aan! Ik ben al druk aan sparen voor mijn volgende klus, daarvoor zal ik jullie absoluut weer benaderen.

Sander en Linda Slinkert op 22 May 2016 :
5/5

Rob van de Ontzorg Centrale heeft bij ons het laminaat gelegd. Wij zij heel tevreden met het resultaat. Rob is een vriendelijke en gezellige man die van aanpakken weet. Wij raden hem dan ook bij diverse mensen aan,

Bandi & Marion Verpoorten op 22 May 2016 :
5/5

Rob heeft tot onze grote tevredenheid de trap naar zolder, de overloop op de 1e etage en diverse deuren geschilderd, de slaapkamer geheel ontdaan van het oude behang daarna opnieuw behangen de vloer voorzien van laminaat en een grote hang/legkast gedemonteerd en naar buiten gebracht. Dit allemaal op een zeer rustige en plezierige wijze en bovenal tegen een zeer billijke prijs. Ik heb inmiddels met Rob een nieuwe afspraak gemaakt voor het geheel restylen en opknappen van mijn tuin. We raden de Ontzorgcentrale bij iedereen aan.

Maarten Fijan op 22 May 2016 :
5/5

Rob heeft noodzakelijk onderhoud gepleegd aan ons huis in Frankrijk. Gipsplaten gerepareerd en tegelwerk in de keuken vervangen, prima gedaan. In Wateringen de vloer van de slaapkamer gedaan. Van alle markten thuis, enthousiast en heel prettig in de omgang!

Lilian van der Togt op 21 May 2016 :
5/5

Ik heb Rob al meerdere malen verschillende klussen laten doen en iedere keer naar volle tevredenheid. Wat ik ook erg waardeer is dat Rob meedenkt en overal een oplossing voor heeft.

Ad & Laura op 21 May 2016 :
4/5

Een mooie en overzichtelijke website, die een goede indruk geeft van de grote diversiteit aan werkzaamheden die de Ontzorgcentrale kan uitvoeren. Wij hebben al diverse keren naar volle tevredenheid een beroep gedaan op de kennis en ervaring van Rob. Met name zijn sociale vaardigheden en betrouwbaarheid zijn zeker bij senioren belangrijke eigenschappen bij het uitvoeren van klussen tegen een billijke prijs in en rond de woning. We kunnen de Ontzorgcentrale dan ook van harte aanbevelen.

B. Verpoorten op 20 May 2016 :
5/5

Vorig jaar een nieuw huis gekocht. Ik heb heel wat ellende met mijn rug gehad waardoor het voor mij onmogelijk was om goed te verhuizen. Ik heb de Ontzorgcentrale gebeld met het verzoek om mij hierbij te helpen. Wat een harde werker is Rob. Binnen 2 dagen is heel de inboedel verhuisd, heeft Rob mijn muren geschilderd, de lampen opgehangen, kasten in elkaar gezet, elektra geregeld en ik kon zonder problemen zo mijn nieuwe huis in. Buiten het harde werken is Rob ook een heel gezellig persoon. Ik weet je in ieder geval te vinden bij iedere volgende klus!

C. Nederhorst (Royal Health Foam) op 20 May 2016 :
5/5

Rob heeft bij ons meerdere klussen zeer profesioneel uitgevoerd. Alles is super netjes gedaan. Het schilderwerk en de herstelwerkzaamheden rondom het huis is perfect. Fijn dat alles zo snel is aangepakt. Ik kan Rob dan ook met een gerust hart aanraden en heb dit dan ook al bij meerdere vrienden gedaan. Zodra ik je weer nodig heb bel ik zeker! Nogmaals dank!